You are currently viewing الگو های شمعی

الگو های شمعی

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][us_image image=”10992″ size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]توی سهام حمایت و مقاومت هایی داریم که با برخورد سهم به آنها انتظار یک تغییر قیمتی داریم. به طور مثال وقتی ما به یک مقاومت برخورد میکنیم به احتمال 60 درصد انتظار ریزش داریم و 40 درصد احتمال عبور از مقاومت میدهیم. با استفاده از الگو های شمعی احتمال های ما را از 60 درصد به 70 درصد یا بیشتر افزایش می دهد.

نکته: تمام تلاش در این بازار این است که احتمالات ما بالای 70 درصد بشود.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

کندل Marubozu

کندل مارابوزو یک کندل مستطیلی بلند است که طولش ۳ الی ۴ برابر کندلهای قبلی این کندل است.

این الگو سایه بالایی و پایینی ندارد یا آنقدر کوچکند که هیچ توجه بهشون نمی کنیم.

این الگو نشون میده که روند موجود قوی است و قرار است حداقل ۲ تا ۳ کندل بعدیش هم ادامه داشته باشد.

ما دو نوع الگوی مارابوزو داریم:

۱: الگوها مارابوزو صعودی که سفید یا سبز رنگ است و در روند صعودی بررسی میشود.

این الگو نشان میدهد که روند همچنان صعودی می ماند.

۲: الگوی مارابوزو نزولی که در روند نزولی بررسی میشود و سیاه یا قرمز رنگ است و نشان میدهد که روند قرار است همچنان نزولی بماند.

هر چقدر طول بدنه بلند تر باشد قدرت کندل هم بیشتر است.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][us_image image=”10998″ size=”full” style=”outlined” animate=”fade”][us_image image=”11000″ size=”full” style=”shadow-2″ onclick=”lightbox”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

کندل دوجی

به کندلی گفته می‌شود که در آن قیمت باز و بسته شدن سهم یکسان و یا بسیار نزدیک به یکدیگر باشد.

اغلب کندل دوجی به معنای خستگی در بازار و عدم پیروزی خریداران و فروشندگان بر یکدیگر است و حالت انتظار را برای معامله کنندگان سهم به وجود می‌آورد. کندل بعد از دوجی یا سایر ابزارهای تکنیکال جهت روند سهم را مشخص می‌نمایند و تصمیم درست را به معامله گران نشان می‌دهند.

دوجی

دوجی پایه بلند

در این کندل که قیمت باز و بسته شدن سهم یکسان و یا بسیار نزدیک به یکدیگر است، سایه‌های بالایی و پایینی بسیار بلندی شکل می‌گیرد.

 

به این معنا که در محدوده‌هایی از زمان فشار تقاضا باعث شده که قیمت تا حد زیادی بالا برود و در محدوده‌هایی از زمان نیز فشار بالای عرضه قیمت را تا حدود زیادی پایین برده است. این امر نوسان زیاد بازار را نشان می‌دهد و باعث عدم قطعیت در معاملات سهم می‌شود. به همین دلیل سهم نیاز به استراحت خواهد داشت و احتمالا در بازار روند دار بعد از ظهور کندل دوجی پایه بلند، برای مدتی بازار سهم در محدوده همان دوجی پایه بلند نوسان ریز خواهد داشت و به اصطلاح رنج می‌شود.

دوجی سنجاقک

در دوجی سنجاقک قیمت باز و بسته شدن سهم و بالاترین قیمت سهم یکسان و یا بسیار نزدیک به یکدیگر است و سایه پایینی بلندی در کندل شکل می‌گیرد. به این معنا که سهم در بالاترین قیمت شروع به معامله می‌کند اما فشار عرضه قیمت را تا حدود زیادی کاهش می‌دهد اما دوباره فشار تقاضا و خرید باعث بالا رفتن قیمت سهم تا بالاترین قیمت معامله شده می‌شود و در همان قیمت نیز بسته می‌شود. به این ترتیب می‌توان گفت این کندل نشان از پیروزی تقاضا و روند رو به رشد قیمت سهم دارد.

به همین دلیل زمانی که دوجی سنجاقک در انتهای روند نزولی و در ناحیه حمایتی سهم شکل بگیرد می‌تواند نشان از شروع روند صعودی در سهم باشد و نقطه مناسبی برای ورود و خرید سهم است به شرط آنکه کندل بعدی بالاتر  از دوجی سنجاقک باشد و شروع روند صعودی را تأیید کند.

دوجی سنگ قبر

در دوجی سنگ قبر قیمت باز و بسته شدن و پایین ترین قیمت معامله یکسان و یا بسیار نزدیک به یکدیگر است. به این معنا که سهم در قیمت پایین آغاز به معامله کرده است اما فشار تقاضا و خرید خریداران قیمت را بالا برده است اما دوباره فشار عرضه فروشندگان باعث کاهش قیمت سهم شده و در همان پایین ترین قیمت بسته شده است. به این ترتیب کندل دوجی سنگ قبر نشان از روند رو به کاهش قیمت سهم دارد.

بنابراین ظهور دوجی سنگ قبر در انتهای روند صعودی و در ناحیه مقاومتی سهم می‌تواند نشان از آغاز روند نزولی باشد به شرط آنکه کندل بعدی پایین تر از کندل سنگ قبر شکل گیرد و تأیید کننده آغاز روند نزولی باشد.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

کندل Hummer

یکی از الگوهای کندلی کاربردی کندل چکش یا Hammer است. این الگو یک الگوی تک کندلی است و در روند نزولی بیانگر وجود ضعف در فروشندگان و ایجاد قدرت در خریداران می باشد. در واقع تشکیل کندل Hammer نشانه ای از بازگشت روند می دهد.

بدنه باید 2 تا 3 برابر سر چکش باشد.

نکته: حجم و نقاط فیبوناچی و همچنین روی مقاومت ها یا حمایت ها مهم است.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][us_image image=”11019″ onclick=”lightbox” animate=”fade”][us_image image=”11020″ onclick=”lightbox” animate=”afc”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

لگوی کندل پوششی چیست؟

.
الگوی کندل پوششی از دو شمع قیمتی تشکیل می شود، که معمولا سیگنال بازگشتی محسوب می شود، اما می تواند به عنوان سیگنال ادامه روند هم به کار گرفته شود. همان طور که از نام الگو مشخص است، این الگو زمانی شکل می گیرد که کندل دوم، کندل اولی را به طور کامل پوشش دهد. این پوشش می تواند شامل کندل های قبلی هم باشد، اما برای اینکه الگوی کندل پوششی محسوب شود، حداقل بایستی کندل اولی را به طور کامل پوشش دهد. هر چه تعداد کندل های پوشش داده شده بیشتر باشد، قدرت و اعتبار سیگنال هم بیشتر خواهد بود.
از این کندل گاها برای تعیین شکست حمایت/مقاومت و یا نواحی عرضه/تقاضا هم استفاده می شود. به طور مثال، اگر کندل پوششی نزولی در ناحیه تقاضای نمودار تشکیل شود، بدین معنی است که این ناحیه تقاضا شکسته شده یا اصطلاحا پاک شده است.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][us_image image=”11027″ size=”full” onclick=”lightbox” animate=”fade”][us_image image=”11028″ size=”full” onclick=”lightbox” animate=”afc”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

پوشش ابر سیاه (Dark cloud cover):

شامل دو شمع به ترتیب توخالی و تو پر است به این ترتیب که قیمت باز شدن شمع دوم باید بالاتر از سایه کندل اول باشد و قیمت بسته شمع دوم باید 50 درصد شمع ماقبل خود را پوشش دهد و زیر آن بسته شود. این الگو در یک روند یا حرکت صعودی تشکیل می‌شود.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][us_image image=”11030″ size=”full” onclick=”lightbox” animate=”afc”][us_image image=”11031″ size=”full” onclick=”lightbox” animate=”fade”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

رسوخ‌‌گر:

شامل دو شمع به ترتیب توپر و توخالی است، به این ترتیب که قیمت باز شدن شمع دوم باید پایین‌تر از سایه شمع اول باشد و قیمت بسته شمع دوم باید 50 درصد شمع قبل خود را پوشش دهد و در آن محدوده بسته شود. این الگو در روند یا حرکت نزولی شکل می‌گیرد.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][us_image image=”11032″ size=”full” onclick=”lightbox” animate=”afc”][us_image image=”11033″ size=”full” onclick=”lightbox” animate=”afc”][/vc_column][/vc_row]